Sztárom a kabátom

0

Kabátdivat őszre

Ki ne szeretné az őszt, még akkor is, ha az iskolapadból csodálja az évszak színeit, a lassan érkező sötétséget, az indiánnyár csodálatos adományait. A divat és öltözködés is egy új energialöketet kap. Az egyik legtöbbet viselt, ennélfogva leghangsúlyosabb őszi ruhadarab: a kabát.


Eső, napsütötte meleg idő, szél. Mindezeknek ki vagyunk téve az évszak jóvoltából, de még mindig nem kell tartanunk a mínuszoktól, tehát bátran vásárolhatunk könnyed, elegáns, divatos darabokat, nem kell okvetlenül és kizárólagosan a farkasordító hideggel felvennünk a küzdelmet. A gyakorlatiasabbak már erre is gondolnak, de maradjunk most a kényelmi és divatszempontoknál. Az Otto webáruházban számos viselhető és praktikus darabbal találkozhatunk. Az Only rövid fazonú, Ashley névre hallgató kabátja minden ruhatárban megállja a helyét. Farmerhez, ruhához, mindennapi utcai viselethez tökéletes. Hasonló fazonú, rózsaszín változatát is ajánlom figyelmetekbe. Idén nagyon menők lesznek az élénk, nem szokványos kabátszínek, érdemes merésznek lennünk, vállaljunk be egy akármilyen színű darabot!

Nagy nagy kedvencem a heine Casual parka kapucnival. Szeretem a rendhagyó cuccokat, és ez olyan kaotikusnak tűnik, hogy már alig várom, hogy felvegyem, és elvesszek benne egy borongósan romantikus délutáni sétán, valamilyen várrom alatt. Jó, ha több stílus található viselhető kabátokból gardrobunkban, hiszen rengeteg alkalom van, amikor a váltogatásukra szorulunk. Aki szereti és felismeri a kasszikus vonalak időtállóságát és sokoldalúságát, az a Tamaris márka kabátjai közt biztosan talál kedvére valót az Otto webáruházában. Fekete gyapjúkabátjuk csak az egyik ilyen, nagyszerűen illeszkedik a fenti felsorolásba, hiszen mindennel remekül kombinálható. Felsőanyaga gyapjú, bélése poliészter. Elegáns sálgallérja ellensúlyozza a sportosan rövid fazon hatását.

Már csak a megfelelő lábbelik, kiegészítők hiányoznak. Illetve nem hiányoznak, hiszen csak néhány kattintásnyira van tőlünk Ernault a LAURA VITA fűzős bakancsa. Ez egy romantikus, egzotikus külsővel ellátott bohém darab, kifejezetten a merészebbek ízlésvilágára fejlesztve. A márka piacra dobott néhány igazán egyedi, művészi igényességgel kivitelezett példányt, ezek is megtalálhatóak az oldalon. Ősszel az alsóneműink jellegére is oda kell figyelnünk. Lecserélhetjük a nyári kollekciónkat, ha nem is éppen nagyibugyikra, de mindenképp melegebb és praktikusabb holmikra. Személyes kedvencem a LASCANA alakformáló sportos body melírozott hatással, mely egy praktikus ruhadarab lányoknak, ám cseppet sem nevezhető unalmasnak, vagy egyhangúnak. Kifejezetten védi a derekat és nagyon jó alakot csinál, szexi és egyszerűl!

Egy sokak számára megosztó kiegészítőre terelném a szót. A J.Jayz kalapjai nagyon jól kombinálhatóak és egy vagány, laza, de ugyanakkor mégis elegáns külsőt kölcsönözhetnek viselőjének. Valaki zsigerből elutasítja a kalap viselését, de én azt mondom, egy egy eredeti példány igazán megdobja a kinézetünket, nem is beszélve arról, hogy az őszi szélben megvédi hajunkat a gubancolódástól. És a sapkák szezonja is kezdetét veszi, ha valakinek jobban bejönnek a sportos típusú fejfedők, a márkán belül szintén talál ezekből néhányat.

Jó válogatást a webshopban! Nincs is erre megfelelőbb évszak, hiszen kinek van kedve a zsúfolt plázákhoz, vagy a szeles utcákat járva rohangálni egy-egy ruhadarabért!


Kuponok

www.kuponkozmosz.hu/eshop/otto-hu

A szerzőről

Gyerekkorom óta imádok írni. Meggyőződésem, hogy a szavak leírva is mágikus erővel hatnak. Szeretem ezt a képességüket megragadni. Ez a hobbim és a munkám.