Profi útmutató drónkamerákhoz

0

Szeretnéd a legkiválóbb légi felvételeket elkészíteni? Ez esetben segíthetünk ezzel a speciális drónkamerákról szóló útmutatónkkal.

A választáskor néha az emberek elfelejtik, hogy a legdrágább termékek egyúttal nem feltétlenül a legjobbak. A vásárlás előtt vegyed figyelembe a következő pontokat.

1. Fényképezőgépek típusa

Attól függően, hogy milyen fajta fényképeket szeretnél készíteni (állókép, dinamikus kép stb.), meghatározza, hogy melyik drón a megfelelő rájuk. A különböző fénykép típusok különböző kamera tulajdonságokat követelnek meg. Például, ha professzionális szabadtéri tevékenységekről szeretnél fényképeket, videókat készíteni, például vitorlázásról, autóversenyről, lóversenyről vagy síelésről, egy digitális, egylencsés, tükörreflexes kamerára lesz szükséged, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint 0,2 másodperc alatt fókuszálj és fényképezz.

De ha csak egy-két tájképet szeretnél csinálni hobbiból vagy kíváncsiságból, akkor egy sportkamera is jó választás lehet.

DJI Mavic Air Arctic White – DJIM0254

2. Képek minősége

A képek minősége egy másik tényező, amelyet mérlegelnünk kell.  Természetesen egy magas pixelszámú fényképezőgép kiváló a magas felbontású képek és videók készítésére.

A professzionális tájképek készítéséhez a drónodnak képesnek kell lennie magas felbontású képek készítésére.

Viszont ha csak hobbiból, kíváncsiságból szeretnél felvételeket készíteni, akkor azt javasoljuk, hogy egy egyszerűbbet vegyél, kevesebb funkcióval.

ELFIE kamerás zseb drón

3. Műszaki jártasság szintje

Lényegtelen, hogy milyen fejlett a kamera teljesítménye, semmit se ér, ha te nem tudod, hogyan kell megfelelően működtetni.

Hasonló a helyzet a készségekkel a drón irányítására. Ha nem vagy elég ügyes és tapasztalt a drónok irányítása terén, akkor nagyobb az esélye, hogy csak  összetöröd a drónt és vele együtt a fényképezőgépet is.

Olyan kamerát válassz, amely megfelel az ügyességednek és tapasztalatodnak.

4. Ár és a költségvetésed

Tagadhatatlan tény, hogy az ár mindig fontos szerepet játszik, amikor vásárolni szeretnénk.

Olyan kamerát választani, amely nagyon jó minőségű és alacsony áron kapható, a lehető legjobb opció.

Viszont az ár sokszor nem tükrözi a minőséget. Erősen ajánljuk, hogy keresd meg az egyensúlyt a minőség és az ár között, mielőtt vásárolnál.

kamerás drón kütyü

Végszó

Mielőtt fényképezőgépet vennél a drónodhoz, mérlegeld a fenti tippeket lépésről lépésre. Reméljük, hogy sikerül fantasztikus tájképeket készítened.

Sok sikert a vásárláshoz és a képekhez!

Tipp: Ha kezdő vagy és egy olyan drónt keresel, amellyel gyakorolhatsz és tapasztalatokat szerezhetsz, akkor a Syma X5Uw drónt tudjuk ajánlani. Egy 1280×720 pixeles HD kamerával szerelték fel, amellyel jobb minőségű fényképeket és felvételeket készíthetsz.

Ráadásul több funkcióval is felszerelt. Ezek közé tartozik például az automatikus indítás, az automatikus leszállás és az útvonaltervezés. Rendelkezik iránytűvel is, az irányítását pedig távirányítóval és mobiltelefonnal is megoldhatod. Mindehhez pedig nagyon kedvező az ára! Kiváló választás a feltörekvő drón pilóták számára, akik egy jó kamerát szeretnének.


Kuponok

Alza.hu
Kütyübazár.hu
Muziker.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.