Öltözködj, mint egy sztár!

0

Mindannyian inspirálódunk divat terén különböző források által. Nem titok, hogy legnagyobb inspirációként a sztárok külseje szolgál, melyektől úgy az Instagram mint a Facebook, Pinterest és tulajdonképpen az egész internet hemzseg. Mivel pedig minden év minden évszakában változnak a divat trendek és hozzánk nem olyan régen beköszöntött az ősz, hozunk egy kis inspirációt. Ti is lehettek sztárok, mégpedig pénztárcátok túlterhelése nélkül is 😉

Az ősz menő színei

Kezdjük a már jól megszokott vörössel. Annak három árnyalata kerül előtérbe idén ősszel: skarlátpiros, narancsvörös és a grenadin. Második a ranglétán a kevésbé tipikus – de idén menő – lila szín: a sötét ciklámen és a halvány balettrózsaszín képviselik főként ezt a kategóriát. A bűvös háromszöget ezúttal is a természet színei zárják: olívazöld, vajszín, khaki, bézs, barna és ezeknek megannyi árnyalata és kombinációja. Kevésbé tarol jelenleg, de nem ment még ki a divatból, a fakó szürke, valamint királykék szín.

Eva Mendes az ősz színeiben pompázik New Yorkban

Bordó virágos asszimetrikus ruha övvel BODY FLIRT
Bézs magassarkú körömcipő
Kék magasderekú szoknya Ashley Brooke

Stílus, fazon, minőség

Miután tisztáztuk, milyen színekben is ragyogjunk idén ősszel, térjünk át a másik témára: stílus és fazon. Manapság köztudott, hogy már nem igazán tudnak hozni semmi újjal és különlegeset a divatterezők, így visszatérnek vagy megmaradnak a régi fazonok és stílusok. Ide tartozik például a megunhatatlan farmer, visszatér a bársony anyag és a széles trapéz fazon. Hódítanak a kötött kardigánok és a karcsúsított vagy egyenes szabású szövetkabátok. Mintákból leginkább most a csíkoson van a hangsúly, de a virágminták és különféle geometriai alakzatok se szorulnak háttérbe. Sőt, a leopárd minta ismét beköszöntött és egy egyszerű viseletet egy teljesen új szintre képes felemelni: csábos, nőies és vadító egyben. Ne féljetek kombinálni és próbálgassatok! Elrontani nem igazán tudjátok, mert most aztán tényleg minden divat.

Kötött szvetter csipkemintás blézerrel

Hosszú szövetkabát farmerrel, sportcipővel és kötött pulcsival

Mintás kardigán és szarvasbőr csizma

Leopárd mintás cipő, fekete és barna kombinációjával: a tökéletes őszi összhang


Kuponok

https://www.kuponkozmosz.hu/eshop/otto-hu
https://www.kuponkozmosz.hu/eshop/bonprix-hu

A szerzőről

Helló, a nevem Évi. Amit tudni kell rólam, hogy imádom az állatokat és a kutyusokért rajongok a legjobban. Továbbá kávé-, kaja- és kozmetikafüggő vagyok. Szeretem az egyedi készítésű dolgokat és a kreativitást. Minderről és még sok-sok másról olvashatsz itt a blogon. Kellemes időtöltést kívánok ;)