Mit jelent az 5ATM megjelölés?

0

Néhányan rájöhettek, hogy a piacon kapható számos intelligens óra és intelligens karkötő támogatja az 5ATM vízszigetelést. Ilyen eszközök például az Apple Watch, HUAWEI Watch GT 2, Xiaomi Mi Band 4, Honor Band 5, stb. Mit is jelent azonban az 5 ATM vízszigetelés? Segíthet ez az úszás soráni viselésben? Olvassa el a választ.

Mit jelent az 5ATM vízszigetelés? 

az intelligens óra vagy intelligens karkötő vízzáróságát valójában statikus vagy álló állapotban mérik. Az “atmoszféra” az a nyomás, amelynek egy óra képes ellenállni. Az 5ATM ellenáll a víz alatt körülbelül 50 méter, vagy 164 láb mélységben lévő nyomásnak.

Honor Band 5 aktivitásmérő, pink

Fontos tudatosítani, hogy a nyomás mértékéről van szó, nem pedig a mélységről. Az 5ATM nem azt jelenti, hogy az óra 50 méter mélységben is használható. Éppen emiatt manapság a legtöbb intelligens fitnesz eszköz és intelligens sportóra nem támogatja a búvárkodást, azonban támogatja az úszást. Sőt, néhány intelligens karkötő professzionális úszásérzékelésre és stroke érzékelésre is képes. Erre a Honor Band 4, HUAWEI Watch GT2 és egyebek képesek.

Honor Band 4 Crius-B19 Midnight Navy

Az óra sekély vízben való olyan tevékenységekre hazsnálható, mint úszás a medencében vagy az óceánban. Nem használható búvárkodás közben.

Ha minőségi eszközre van szüksége, válassza ezt az intelligens órát:

Éppen ezért fontos tudni, milyen eszközt vásárol. Amennyiben úszásra alkalmas órát szeretne, olyat válasszon, amely támogatja az 5ATM-et. Ezek sós és édes vízben történő úszásra is használhatóak.

XIAOMI Mi Band 4 Global bluetooth csuklópánt (aktivitást mérő karkötő, cseppálló, USB töltőkábel) FEKETE – XMSH07HM – GYÁRI

Másfelől, ha búvárkodáshoz alkalmas karkötőt szeretne, egyszerűen olyan terméket kell választania, amely erre alkalmas. Vásárlás előtt ezt mindig ellenőrizze.


Kuponok

Alza.hu
Pepita.hu
MobilÁsz.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.