Közeleg a Halloween, lezárul az október

0

Lassan véget ér az október és egy tipikus amerikai ünneppel zárul ez a hónap. Három nap múlva ugyanis itt a sokak által várva várt Halloween. A mai éjszaka pedig valószínűleg tele lesz mindenféle rémes és ijesztő alakokkal, szellemekkel, szörnyetegekkel és zombiekkal, ahogy az ilyenkor a Halloween bálokon szokás már.

Milyen egy halloween-i jelmez

Tulajdonképpen bármilyen, de a lényeg, hogy rémísztő legyen. Ha nem sikerül a legjobban a ruhaválasztás, egy kis sminkkel elképesztő kinézetet varázsolhatsz magadnak. Vagányabb ruhák kerülnek ilyenkor előtérbe és dominál a fekete meg a vörös szín. A fekete ugye a sötét erőket jelképezi, a vörös pedig a vért. Ezen az ünnepen igazán nincs megtiltva semmi, kiélhetitek extrém éneteket. A rockos, metálos cuccok ilyenkor remek megoldást nyújthatnak, még abban az esetben is, ha nem vagytok a metál stílus rajongói. Egy-két kiegészítővel pedig feldobhatjátok kinézeteteket és kifejezhetitek önmagatokat. Legyen az akár egy szemüvegkeret vagy színes kontaktlencse, nyakék, esetleg “boszikalap”.

Egy kis rémísztő halloween-i inspiráció
Dobd fel a tekinteted és változtass szemszínt

Dekoráció Halloween-re az otthonodban

Ha úgy döntöttél, hogy nem látogatsz el a városba, hanem otthon fogod ünnepelni a Halloween-t, akkor minden bizonnyal foglalkoztat vagy foglakoztatott a díszítés téma. Ugyebár, az első dolog, ami ezsébe jut az embernek, a szép, vaskos, narancssárga tök, melyet kedvet szerint vagdoshatsz ki különféle arcokat varázsolva nekik vagy készen meg is vsárolhatod a dísztököket kifejezetten erre az alkalomra. Viszont, nem feltétlenül kell leragadni a tökös dekornál, van még sok más, ami feldobja és kellőképpen rémísztővé és “ellenállhatatlanná” varázsolja otthonod. Halálfejek, pókok, bogarak, boszorkányok, száraz tüskés virgok, lehetőleg szintén sötét kivitelezésben. Mindez hozzájárul a halloween-i hangulathoz. Még egy kis zenei aláfestés, és indulhat a buli!

Néhány rusztikus mécses- és gyertyatartó segítségedre szolgálhat


Kuponok

https://www.kuponkozmosz.hu/eshop/eoptika-hu
https://www.kuponkozmosz.hu/eshop/metal-shop-hu
https://www.kuponkozmosz.hu/eshop/rusztikhome-hu

A szerzőről

Helló, a nevem Évi. Amit tudni kell rólam, hogy imádom az állatokat és a kutyusokért rajongok a legjobban. Továbbá kávé-, kaja- és kozmetikafüggő vagyok. Szeretem az egyedi készítésű dolgokat és a kreativitást. Minderről és még sok-sok másról olvashatsz itt a blogon. Kellemes időtöltést kívánok ;)