Hogyan töltsük fel a Huawei FreeBuds 3 fülhallgatót?

0

Az új HUAWEI FreeBuds 3 fülhallgató lenyűgözően hosszú ideig bírja egy feltöltéssel. Ez akár négy órán át tartó folyamatos zenehallgatást vagy két és fél óra telefonálást is jelenthet. Készenléti üzemmódban akár 13 óráról is beszélhetünk. De hogyan töltsük fel a HUAWEI FreeBuds 3 fülhallgatót, ha alacsony az akkumulátora töltöttségi szintje?

A Huawei FreeBuds 3 fülhallgató feltöltése

A FreeBuds 3 fülhallgató feltöltéséhez egyszerűen tegyed a fülhallgatót a töltő tokba, és az újratöltés automatikusan elindul. Körülbelül 30 percig tart, amíg a fülhallgató teljesen fel nem töltődik.

View this post on Instagram

Llevo usando los Freebuds 3 de Huawei por un par de semanas y quería compartir en este post 5 razones por las que les amoooo! ? 1️⃣ Muy buen sonido y cancelación de ruido activa. Si bien no me aíslan por completo, es lo suficiente como para caminar por las calles sin sentir tanto ruido molesto, pero no aislarme a tal punto de correr peligro. Además, puedo prender y apagar la cancelación de ruido las veces que quiera en el momento quiera ✌? 2️⃣ La rapidez de su conexión bluetooth es ALUCINANTE… sumamente fácil y rápido! No tienes que estar desconectándolos de tu compu para conectarlos al celu, o a lo que sea! ?? 3️⃣ La batería me dura perfecto para un día entero fuera de casa (claramente no teniendo los audífonos todo el día puestos) ? 4️⃣La latencia es casi imperceptible! Así que puedo ver vídeos en YouTube, Netflix o jugar en el celu sin sentir ningún desfase entre imagen y sonido ?? 5️⃣Puedo hablar por teléfono perfecto!!! Elimina casi del todo los sonidos de fondo haciendo que me escuchen sùper bien y pueda hablar fluidamente! ? Podría dar más razones de amor pero esas son las más importantes! Si tienes dudas sobre estos pequeños, solo comenta en la foto ? (Desliza hacia la derecha para ver todas las fotixiris) – – – #freebuds3 #freebuds #huawei #earbuds #audifonos #bluetooth #tecnologia #gadgets #lifestyle #youtuber @huaweimobilepe

A post shared by T E K I B O C A S (@tekibocas) on

A Huawei FreeBuds 3 töltő tok feltöltése

A FreeBuds 3 töltő tok feltöltésére két módszer áll a rendelkezésedre. Az első esetben egy C-típusú töltőt kell használnod, a másik esetben pedig a töltő tokot egy kompatibilis vezetéknélküli töltőre kell helyezned, méghozzá úgy, hogy a töltő tok hátoldala felfelé mutasson.

Huawei Eredeti FreeBuds 3 White

Huawei FreeBuds 3 vezetéknélküli Bluetooth fülhallgató, fehér

Ráadásul a Huawei FreeBuds 3 töltő tokon LED jelzőfények is találhatók, amelyek megmutatják neked, hogy éppen hogy áll a töltés és mikor töltődött fel a töltő tok.


Kuponok

Alza.hu
Notebook.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.