Hogyan telefonáljunk a Xiaomi Mi AI Mini Speakerrel

0

A Xiaomi Mi AI Mini Speaker a piacon tavaly megjelent Mi AI Speaker modell valamivel kisebb változata. A hangszóró méretei 90 x 90 x 50 milliméter, súlya pedig 210 gramm. Csak fehér színben érhető el, teste viszont ellenáll a szennyeződéseknek. A felső részen négy mikrofon, valamint a hangerőt szabályzó gombok, a mikrofont némító gomb és a lejátszás/szünet gomb találhatóak. A közepén egy LED lámpa elhelyezett, amely világít a használat során.

Xiaomi Mi AI Mini Speaker 

A Xiaomi hangszórók ma még csak a telefonhívásra képesek válaszolni. Sajnos nem lehet róluk telefonálni. Hívni csak a telepítendő Xiao Ai App alkalmazáson keresztül tud. Ezen az oldalon tehát lehetősége nyílik a hívások fogadására. 

Az okos Xiaomi Ai Bluetooth intelligens hangszórók a Xiaomi cég által forgalmazott intelligens hardver termékek közé tartoznak. Ezek nem csak egyszerű hangszórók, de mesterséges intelligenciával rendelkező hangszórók is, melyek beépített hangasszisztenssel rendelkeznek. Ilyen módon érhető el az ember-számítógép interakció. Egyszerűbben fogalmazva, ez egy mesterséges intelligenciával ellátott intelligens hangszóró.

iPhone Xs Max 64GB ezüst

Azt mondják, hogy a Xiaomi márkájú Xiaomi Mi AI hangszórók és a kutató laboratóriumok közösen fejlesztették ki a beépített hat digitális mikrofonnal rendelkező hangszórót. Ezek 360 fokos hangot, kör alakú érintést és színes köröket támogatnak. A sugárformázó technológia hatékonyan megakadályozhatja a vételi zavart és a hangvezérlést nagy távolságokra hajthatja végre.

Huawei P40 Pro Dual-Sim 256GB App Gallery (51095exq) Fekete

A hangszóró az internetes tartalmak széles skáláját támogatja, beleértve az online zenét, a gyermekeknek szóló történeteket, regényeket, valamint a rádióállomásokat. Elég kimondani, hogy Xiao Ai, valamint utasítani a hangszórót, hogy épp mit szeretne. Keresse ki kedvenc zenéjét, audiokönyvét, vagy számos más dolgot, amelyre éppen szüksége van. Beállíthatja az ébresztőt, hangjegyzetet és még számos mást is.


Kuponok

Alza.hu
Notebook.hu
MobilÁsz.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.