Hogyan telefonáljunk a Xiaomi Mi AI Mini Speakerrel

0

A Xiaomi Mi AI Mini Speaker a piacon tavaly megjelent Mi AI Speaker modell valamivel kisebb változata. A hangszóró méretei 90 x 90 x 50 milliméter, súlya pedig 210 gramm. Csak fehér színben érhető el, teste viszont ellenáll a szennyeződéseknek. A felső részen négy mikrofon, valamint a hangerőt szabályzó gombok, a mikrofont némító gomb és a lejátszás/szünet gomb találhatóak. A közepén egy LED lámpa elhelyezett, amely világít a használat során.

Xiaomi Mi AI Mini Speaker 

A Xiaomi hangszórók ma még csak a telefonhívásra képesek válaszolni. Sajnos nem lehet róluk telefonálni. Hívni csak a telepítendő Xiao Ai App alkalmazáson keresztül tud. Ezen az oldalon tehát lehetősége nyílik a hívások fogadására. 

Az okos Xiaomi Ai Bluetooth intelligens hangszórók a Xiaomi cég által forgalmazott intelligens hardver termékek közé tartoznak. Ezek nem csak egyszerű hangszórók, de mesterséges intelligenciával rendelkező hangszórók is, melyek beépített hangasszisztenssel rendelkeznek. Ilyen módon érhető el az ember-számítógép interakció. Egyszerűbben fogalmazva, ez egy mesterséges intelligenciával ellátott intelligens hangszóró.

iPhone Xs Max 64GB ezüst

Azt mondják, hogy a Xiaomi márkájú Xiaomi Mi AI hangszórók és a kutató laboratóriumok közösen fejlesztették ki a beépített hat digitális mikrofonnal rendelkező hangszórót. Ezek 360 fokos hangot, kör alakú érintést és színes köröket támogatnak. A sugárformázó technológia hatékonyan megakadályozhatja a vételi zavart és a hangvezérlést nagy távolságokra hajthatja végre.

Huawei P40 Pro Dual-Sim 256GB App Gallery (51095exq) Fekete

A hangszóró az internetes tartalmak széles skáláját támogatja, beleértve az online zenét, a gyermekeknek szóló történeteket, regényeket, valamint a rádióállomásokat. Elég kimondani, hogy Xiao Ai, valamint utasítani a hangszórót, hogy épp mit szeretne. Keresse ki kedvenc zenéjét, audiokönyvét, vagy számos más dolgot, amelyre éppen szüksége van. Beállíthatja az ébresztőt, hangjegyzetet és még számos mást is.


Kuponok

Alza.hu
Notebook.hu
MobilÁsz.hu

Megosztás

A szerzőről

Nagy Emese

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.