Hogyan találjuk meg az iPhone telefonunkat akkor is, ha ki van kapcsolva vagy offline

0

Eltűnt az iPhone mobiltelefonja? Annak ellenére, hogy ezek a mobiltelefonok nagyon népszerűek, és már majdnem mindenki rendelkezik ilyennel, mégis gyakran lopás tárgyát képezik. Arra az esetre, ha minden rizikót ki szeretne zárni, és telefonját még akkor is szeretné megtalálni, ha az ki van kapcsolva, vagy offline üzemmódban van, akkor néhány tanáccsal szolgálhatunk!

Kapcsolja be a Find My iPhone alkalmazást

A mobiltelefon keresése a My iPhone alkalmazás segítségével nagyon egyszerű és problémamentes. Ez az alkalmazás az eltulajdonítás elkerülése érdekében az Apple társaság által lett kifejlesztve. Az Apple az iOS rendszerrel és a saját iCloud fiókja segítségével nagyon könnyen követni tudja készüléket. Amennyiben ezt a lehetőséget az eltulajdonítás előtt bekapcsolta, abban az esetben nagyon könnyű lesz megtalálni a mobiltelefont. Többek között a Find My iPhone segítségével mobiltelefonja utolsó helyét is ismerni fogja, még akkor is, ha az offline üzemmódban van, vagy ki van kapcsolva. Amennyiben készülékékben szeretné ezt az alkalmazást beállítani, haladjon a következő lépések szerint:

 1. Beállítások – iCloud
 2. Menjen az iCloud lehetőségekre
 3. Kapcsolja be a Find My iPhone alkalmazást

Az alkalmazást nem csak a saját telefonjába kell telepíteni, de más készülékbe is, amelyen a mobiltelefonját követni fogja. Az alkalmazás az App Store-ból nagyon egyszerűen letölthető.

Használja az iCloudot

Az iCloud akkor is segíthet, ha a készülékét szeretné visszaszerezni. Azzal, hogy a laptopon, vagy a számítógépen bekapcsolja a Find My iPhone alkalmazást, nagyon könnyen nyomon követheti és megtalálhatja telefonját. Ezt a következő lépések szerint hozza létre:

 1. Az Apple ID azonosítója segítségével regisztráljon az iCloudra
 2. Tegye be a mobiltelefont, melyet követni szeretne
 3. Válassza ki a következő mód valamelyikét: Hang lejátszás, Elveszett mód vagy Telefon törlése

A hang lejátszása funkció lehetővé teszi, hogy készüléke szüntelenül sípolni fog, egészen addig, amíg meg nem találja. Amennyiben a készülék online módban van, vibrálhat is. Lehetővé teszi készüléke megtalálását, bárhová is tette. Az elveszett mód lehetővé teszi otthonában, vagy kint a szabadban a készülék távolról történő megfigyelését. Ez a funkció üzenetet jelenít meg a képernyőn. A Telefon törlése funkció lehetővé teszi az összes adat távolról történő törlését. 

iPhone 7 32 GB, fekete

Használja a családi megosztást

A Családi megosztás az Apple társaság által létrehozott alkalmazás, amely lehetőséget nyújt a felhasználóknak az iCloud családban történő megosztásra, az Apple ID segítségével megvásárolt tartalmak letöltésére és az elveszett készülék nyomon követésére. Az iCloud családban történő helymegosztás után a családtagok más készüléken keresztül segíthetnek a hiányzó iPhone-t megkeresni. Ez azért lehetséges, mivel a mobiltelefonja egy listán jelenik meg. Hogyan kapcsolja be a Családi megosztást? 

 1. Menjen a Beállításokba és kattintson az iCloud-ra
 2. Kattintson a Családi megosztásra
 3. Kattintson az “indításra” és erősítse meg a Családi megosztást
 4. Figyelje a képernyőn a további utasításokat

Amennyiben azonban a többi családtaggal nem osztja meg a helymegjelölését, abban az esetben az iPhone mobiltelefonját sem találhatja meg.

Apple iPhone 11, 64GB, Sárga

Találja meg az iPhone-ját a Google Map Timeline segítségével

A Google Map Timeline a Google társaság által lett kifejlesztve, és szintén segítségül szolgál a helyelőzmények összes információjának feldolgozásában. Ha korábban engedélyezte az előzményeket az iOS eszközén, akkor távolról is nyomon követheti azokat. Hogyan kapcsolja be az alkalmazást? A következőképpen:

 1. Nyissa meg a Google Map alkalmazást
 2. Kattintson a Menüre és menjen a Beállításokba
 3. Kattintson a Personal Content beállításra
 4. Görgessen lefelé és keresse meg a Location History Settings beállítást
 5. Kapcsolja be a Location Services beállítást

Használja a közösségi médiát

Használja a közösségi médiát, például a Facebookot, a Twittert, a Youtube-ot, vagy más hálózatot az iPhone-ja megvédésére. Egyszerűen ossza meg az online, offline, vagy kikapcsolt készülékéről szóló bejegyzést. Ismerősei ismerhetik telefonjának helyzetét, és ezáltal Ön visszakaphatja azt.

APPLE IPHONE 11 64GB (MWLT2GH/A) FEKETE

Lépjen kapcsolatba szolgáltatójával

Amennyiben mobiltelefonját nem sikerül visszaszerezni, egyszerűen hívja fel a szolgáltatóját és jelentse be a telefon eltűnését. 


Kuponok

Alza.hu
MobilÁsz.hu
Notebook.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.