Hogyan rakjunk rendet az iPhone mobiltelefonunkban?

0

Rengeteg alkalmazása van az iPhone-jában? Ez lehet az oka annak is, hogy telefonja gyengébb, lassabban reagál, valamint nem éppen úgy dolgozik, ahogyan kéne. Ez az állapot néha a kijelző lefagyásához is vezethet. Ha meg szeretne szabadulni ezektől a problémáktól és gyorsan működő, egyszerűen használható mobiltelefont szeretne, az Apple olyan fejlesztését kéne választania, amely optimalizálja az eszközt és kitörli az olyan adatokat, amelyeket az egyes alkalmazások tárolnak.

A mobiltelefon ilyesfajta tisztítása egyszerű, gyors és hatékony. Amennyiben tehát azt szeretné, hogy mobiltelefonja gyorsabban és jobban működjön, néhány tippet kínálunk ehhez.

Törölje ki a Safariból az adatokat

Ha lassan működik a telefonja, általában a Safari internetes böngésző a hibás. A puffer memória sokkal jobban dolgozik, ha optimalizálja a tárolást, és törli az összes felesleges dolgot.

Apple iPhone 11, 64GB, Sárga

A Safari éppúgy, mint a többi böngésző, elmenti az előzményeket. Ha törli a böngésző előzményeit, és csak a személyes adatait tárolja, a telefon egyáltalán nem lesz lassú, és nagyszerűen fog működni. 

A használat soráni maximális hatékonyság érdekében a puffer memória törlése előtt mentse el az összes olyan jelszót, amelyeket a későbbiekben használni fog. Ha ezzel készen van, egyszerűen nyissa meg a Beállításokat, keresse meg a Safari tételt. Kattintson rá, majd görgessen lejjebb, ahol megtalálja a „Törölje az előzményeket és az adatokat” lehetőséget.

Törölje ki az adatokat az alkalmazásokból

Az Apple márkájú eszközön lévő számos alkalmazás az olyan változatoknak hála foglalhat el helyet, amelyek automatikusan vagy manuálisan letöltődnek. Ennek oka az, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások folyamatosan fejlesztve vannak. Az új és fejlett funkciókkal ugyan megoldódhat a legtöbb probléma, valamint az egész alkalmazás áttekinthetőbb és egyszerűbben használható, azonban az újabb és újabb változatok hatással vannak a kapacitásra. Minél újabb, annál „nagyobb”.

Ha problémája van a telefonnal és a Safari megtisztítása nem segített,  egyszerűen tisztítsa meg a telefonon lévő alkalmazásokat. Elegendő, ha kinyitja a Beállításokat, megkeresi az Általános és Tárhely (iPhone) tételeket. Válassza ki az alkalmazást és törölje ki az összes dokumentumot.

iPhone 7 32 GB, fekete

Azzal, hogy mindent manuálisan végez el, az olyan fájlok, mint a zenék, az üzenetek vagy a videók nem törlődnek ki, ugyanis csupán az lesz kitörölve. Amit Ön szeretne.

Töltse le a tisztításra szolgáló alkalmazást

Igen, a tisztításra alkalmazások is léteznek. Ez az egyik leghatékonyabb tisztítási módszer. Az ilyesfajta tisztító rendszeresen tisztítja és figyeli az alkalmazásokat. A legtöbb ilyen alkalmazás számítógépre telepíthető, ahová USB kábel segítségével csatlakoztathatja mobiltelefonját, majd ezt követően kezdődhet a tisztítás. A tisztítás ellenőrzött és szkkeneléssel megfigyelt, miközben az adatok törlése előtt minden fájl ki van szűrve. A teljes törlés megerősítését követően kényelmesen és biztonságosan megtudhatja, mely fájlokat választotta már ki, és melyeket még nem.

Ha optimalizálni kívánja Apple eszközének tárolókapacitását, az egyik legjobb lépés az, ha azt szakemberekre hagyja, és ez alatt olyan alkalmazásokat értünk, amelyek mindent gondoznak.

APPLE IPHONE 11 64GB (MWLT2GH/A) FEKETE

A teljes mobiltelefon alaphelyzetbe állítása

Ha az összes adatot el szeretné távolítani iPhone készülékéről annak érdekében, hogy elegendő tárhelye legyen és mindent „újrakezdhessen”, egyszerűen állítsa alaphelyzetbe a készüléket. A „Megerősít” gomb megnyomását követően a telefon visszatér az alaphelyzetbe. Ez egy hatékony módszer, de csak szélsőséges esetekben alkalmazható.

Hogyan csinálja? Egyszerűen. Elegendő megnyitni a Beállításokat, ezt követően menjen az Általános mappába, ahol görgessen a lap aljára, ahol evlégezheti az Alaphelyzetbe állítást. Írja be a jelszavát, adja meg az Apple ID-t és kattintson a Törlésre.


Kuponok

Alza.hu
MobilÁsz.hu
Notebook.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.