Hogyan fogadhatjuk a telefonhívásokat a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötővel?

0

Ha az okoskarkötőkről van szó, akkor kétségtelenül a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötőt nevezhetjük a legnépszerűbb modellnek 2019-ben. Funkciókban gazdag, ennek ellenére az ára felettébb kedvező, és az ár-érték aránya verhetetlen. Az utóbbi időben sokakban felmerült a kérdés, akik gondolkodnak a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő vásárlásán, hogy használhatjuk-e a Mi Band 4-et a hívások fogadására. A válasz az, hogy a Mi Band 4 alkalmas hívások közvetítésére, ám nem indíthatunk róla hívást.

Miért nem válaszolhatunk a beérkező hívásokra a Mi Band 4 okoskarkötőn

XIAOMI Mi Band 4 Screenshield a kijelzőre

A Mi Band 4 a hangvezérléshez rendelkezik mikrofonnal.  Ez azt jelenti, hogy kétféle módon léphetsz interakcióba ezzel az okoskarkötővel – érintéssel és szavakkal. Viszont nem található beépített hangszóró a Mi Band 4 okoskarkötőben. Tehát, ha hangvezérlést használsz a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötődnél, akkor a választ csak képernyőn megjelenített szöveg formájában kapod meg. Az okoskarkötő nem tud hangot kiadni, hogy megválaszolja a kérdésedet.

XIAOMI Mi Band 4 Global bluetooth csuklópánt

Ez az oka annak, hogy miért nem fogadhatjuk a telefonhívásokat közvetlenül a Mi Band 4 okoskarkötővel, amely nem rendelkezik hangszóróval, viszont használhatjuk a Mi Band 4 szöveges üzenetes értesítéseit, hogy közvetítsük vagy elutasítsuk a beérkező telefonhívásokat. Ha megfelelően párosítottad a Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötődet az okostelefonoddal, valamint a Bluetooth kapcsolat is be van kapcsolva az okostelefonodon, az értesítés a beérkező hívásról és üzenetekről közvetlenül az okoskarkötődön jelenik meg. Bár nem tudsz rájuk válaszolni és a kis kijelző miatt elolvasni sem a legegyszerűbb, ennek ellenére egy hasznos funkciónak lehet nevezni, ami jó, ha van. Egyetértesz?

Xiaomi Mi Band 4 Fekete

Megjegyzés: Csak a Xiaomi Mi Band 4 NFC kiadás rendelkezik mikrofonnal és HANGVEZÉRLÉS funkcióval.


Kuponok

Alza.hu
Digiexpert.hu
MobilÁsz.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.