Hogyan cseréld ki másikra a Xiaomi Amazfit GTS okosórád szíját?

0

Október 28 óta egy új sportóra került forgalomba, méghozzá a Xiaomi Amazfit GTS. A piacon azóta nemcsak az okosórát kínálják, hanem több tucat kiegészítő közül is válogathatunk. Ilyen kiegészítő például a töltő és a különféle óraszíjak. Ezzel kapcsolatban felmerülhet a kérdés, hogy hogyan cserélhetjük ki a Xiaomi Amazfit GTS okosóra óraszíját. Milyen óraszíj passzol a Xiaomi Amazfit GTS okosórához? Vessünk rá egy pillantást.

xiaomi amazfit gts

A megjelenés rengeteg ember számára nagyon fontos. A Xiaomi Amazfit GTR gyártója tisztában van ezzel, ezért nagyon jó minőségű óraszíjak széles választékát kínálja a vásárlóinak. Ebben a kínálatban mindenki megtalálhatja a neki tetsző és a stílusához illő óraszíjat.

Óraszíjak

A Xiaomi Amazfit GTS okosóra szíjának cseréje 

Első lépés: A Xiaomi Amazfit GTS okosóra szíja gyorskioldós rendszerrel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon egyszerűen kicserélhetjük egy másikra. Elég megnyomnod a kioldó gombokat az okosórán, és az óraszíj szabaddá válik.

Xiaomi Amazfit GTS Black 

Második lépés: Vedd ki az új Xiaomi Amazfit GTS óraszíjat a csomagolásából. Fogd az okosórát a bal kezedben, az óraszíjat pedig a jobb kezedben tartsd. Ha balkezes vagy, akkor természetesen fordítva. Az óraszíjat úgy tartsd, hogy a kapocs mutasson az óratoktól ellentétes irányba, majd helyezd az óraszíjat a helyére az óratokba.

Xiaomi Amazfit GTS Black 

Harmadik lépés: Nyomd meg és tartsd lenyomva az óraszíj gombját, és tekerd az ellenkező irányba. Tedd a másik fülön lévő résbe, majd engedd el a gombot.

Megjegyzés

A Xiaomi Amazfit GTS óraszíjak szélessége 20 mm.A Xiaomi Amazfit GTS óraszíjak a Xiaomi Amazfit GTR 42mm okosóra változattal használhatók.


Kuponok

Alza.hu
MobilÁsz.hu
Digiexpert.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.