Hogyan állítsd be a nyelvet és a pontos időt a Huawei Watch GT2 okosórádon?

0

A Huawei Watch GT2 okosóra már a megjelenése pillanatában világszerte felhívta magára a felhasználók figyelmét. Számos felhasználó alig várja, hogy megtudja, hazájában milyen összegért és mely áruházakban vásárolhatja meg ezt az új Huawei Watch GT2 okosórát, valamint hogyan kell majd megfelelően használni. Természetesen a legfontosabb dolog, hogy hogyan változtathatjuk meg rajta a használat nyelvét és hogyan állíthatjuk be a pontos időt. Ebben a rövid kis cikkben elmagyarázzuk neked, hogy milyen a nyelv és a pontos idő beállításának menete a Huawei Watch GT2 okosórán.

Huawei Watch GT2 okosóra – nyelv és pontos idő beállításának menete

Az igazság az, hogy nem kell magad beállítanod a Huawei Watch GT2 okosórád nyelvét és nem kell beállítanod a pontos időt sem. Amikor a Huawei Watch GT2 okosóra csatlakozik az okostelefonodhoz, a szinkronizálás során automatikusan elmenti a mobiltelefon nyelvi beállításait és a pontos időt is automatikusan szinkronizálja a mobiltelefon idejével.

Huawei Watch GT 2 Brown Leather Strap

Ez azt jelenti, hogy ha megváltoztatod az okostelefonod nyelvét, idejét, vagy akár az idő formátumát, a csatlakozás után szinkronizálja az okosórával, és ezek a beállítások automatikusan megváltoznak az okosórán is.

Huawei Watch GT 2 fekete fluorelasztomer heveder

●iOS felhasználók esetében:  Nyisd meg a mobiltelefonod, menj a Beállítások > Általános > Nyelv & Régiómenüpontba, állítsd be a nyelvet és a régiót, majd csatlakoztasd az okosórát a mobiltelefonodhoz, hogy szinkronizáld az új beállításokat.

●Android felhasználók esetében: Nyisd meg az okostelefonod, keresd ki a beállításokon belül a rendszer vagy az általános beállítások menüpontot, azon belül pedig a nyelvi beállítások lehetőséget. Válaszd ki a kívánt nyelvet, majd csatlakoztasd és szinkronizáld az okostelefonod új beállításait az okosóráddal.

Huawei Watch GT 2 42 mm Rose Gold

Támogatott nyelvek az üzenet értesítések esetében

A Huawei Watch GT2 okosóra az alábbi 45 nyelvet támogatja az üzenet értesítések tartalma esetében:

magyar, brit angol, szlovák, lengyel, cseh, román, szerb, francia, görög, német, orosz, bosnyák, bolgár, katalán, olasz, macedón, holland, európai spanyol, európai portugál, egyszerűsített kínai, vietnámi, amerikai angol, indonéziai, arab, perzsa, malajziai, héber, latin-amerikai spanyol, finn, gall, brazíliai portugál, észt, baszk, svéd, lett, litván, üzbég, dán, szlovén, urdu, ukrán, horvát, török.


Kuponok

Alza.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.