Apple Macbook: igen vagy nem?

0

A jól ismert Macbook notebookokat az Apple márkától talán nem kell bemutatnunk Önnek. Sokak számára egy olyan dolgot jelentenek, amelyet minden áron a sajátjának szeretnének tudni, mások viszont nem rajonganak értük. Amennyiben ahhoz a csoporthoz tartozik, akiket ez a notebook igazán vonz, abban az esetben ez a cikk éppen Önnek szól.

A különféle elektronikai dolgok vásárlásakor igazán fontos a jó minőségű termék kiválasztása, amely hosszú ideig szolgálni fogja Önt, valamint elegendő kapacitással rendelkezik. Jól kell dolgoznia, és a nagyobb megterhelést is bírnia kell. A jól ismert Macbook notebook az Apple márkától, amely a tökéletes mobiltelefonokat, vagy iPad név alatt futó “tableteket” gyártja, mindezekkel rendelkezik. Azonban megéri annyi pénzt fektetni a Macbookba?

MacBook Air 13″ Retina Magyar Asztroszürke 2019

Drága mulatság

Nem fogunk hazudni. A Macbook drága mulatság, az ára ezer euró körül mozog. Azon a árhatáron, ahol a hagyományos notebookok végződnek, ezek csak ott kezdődnek. Bár a Macbookok nagyon nagy teljesítményűek, a világvezető márkát is meg kell fizetni. 

Több méret közül választhat. Csak az Ön választásán múlik, hogy nagyobb vagy kisebb kapacitású gépet választ, azt azonban tudnia kell, hogy a hagyományos használatra a kisebb is elég, és nem kell attól tartania, hogy esetleg valami nem fér bele. A benne lévő erős akkumulátornak köszönhetően a Macbook több órás üzemidőre is képes. Gyorsak és sok előnyös alkalmazással rendelkeznek. Ez teljesen más, mint a Windows, sokaknak mégis ez sokkal egyszerűbb. Bár működésének elsajátítása több napig eltart, számos dolgot pár óra után is megjegyez, és nem akar majd más notebookhoz visszatérni. 

MacBook Air 13″ Retina Magyar Arany 2019

Igen, vagy nem?

A kérdés még mindig fennáll, hogy megvenni a Macbookot, vagy inkább nem? Az Apple minden évben valami újjal áll elő. Általában ezek az újdonságok mobiltelefonok, de a notebookok sem maradnak alul. Annak ellenére, hogy notebookok nincsenek olyan gyakran frissítve, mint a mobiltelefonok, mégis a beszerezhető legjobbak közé tartoznak.

Az áruk magas, viszont az ilyen típusú notebookok azok számára alkalmasak, akik folyamatosan dolgoznak rajtuk, és a munkájuk és szabadidejük nagyrészét az interneten, a notebookon vagy a számítógépen töltik. 

Apple Macbook Pro 13″ Touch Bar 2019

Nagyon sokak számára a Macbook Pro a megfelelő notebook. Ez legfőképp az üzletemberek számára alkalmas, akik notebookon keresztül intézik az üzleti ügyeiket és a munkájukat. Ezek a notebookok jó pár tízezer forinttal többe kerülnek. Nem egész 60 000 forinttal kevesebbe kerül egy Macbook Air notebook, amely alkalmas például a tanulók számára, akik szívesen hordják magukkal notebookjukat az iskolába vagy az előadásra. Ez egy könnyebb és keskenyebb notebook modell. Amennyiben szereti az Apple márkát és a minőségbe szeretne fektetni, amely sokáig kitart, válassza a Macbookot.


Kuponok

Alza.hu
Notebook.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.