5 praktikus tanács, hogyan védheti gyermekét az iPaden vagy iPhone-on

0

A szülőknek hatalmas problémáik vannak a gyermekek internettől való megvédésével. Az interneten ugyanis hatalmas mennyiségű alkalmatlan adat áll rendelkezésre, amelyek rossz hatással lehetnek a gyerekekre. Éppen emiatt indított el az Apple egy olyan szülői eszközt, amely az iOS legújabb frissítésein már elérhető. Ennek hála valós időben figyelheti meg gyermekét és megtudhatja, mit is művel az interneten.

APPLE IPHONE XS 64GB (MT9E2GH/A) ASZTROSZÜRKE

Védje mobiltelefonját üveggel

A gyermekek arról híresek, hogy tele vannak energiával és dinamikával, amely nem biztos, hogy a lehető legjobb az iOS eszközöknek. Az eszköz bármikor leeshet és széttörhet a padlón. Éppen ezért nem csupán védőüveggel, hanem védőtokkal is védenie kéne, amely optimálisan és megfelelően fogja védeni az eszközt. Nagy védelme hosszú élettartamot biztosít az eszköznek, tehát gyermeke teljes mértékig kihasználhatja annak alkalmazásait.

Apple iPhone 11, 64GB, Sárga

Azok a tokok megfelelőek, amelyek extrém kompaktok, vastagabbak és kiváló minőségű anyagból készültek.

Használjon megfelelő hozzáférési blokkolást

A bizonyos alkalmazásokhoz vagy a nem megfelelő webhelyekhez való hozzáférés megakadályozása nagyon egyszerű. Ezeknek a vezérlőelemeknek hála gyermeke nem tud majd más honlapokat megtekinteni, ami valóban csodás. Ez az alkalmazás olyan szülők körében közkedvelt, akik azt a kibernetikus támadások, a csalások vagy a nem megfelelő erotikus tartalmak megelőzésére használják. Ennek hála kevesebb honlaphoz van hozzáférés, azonban a megfigyelés és az ellenőrzés nem korlátozottak. A beállítások rendkívül egyszerűen beállíthatóak. 

Töltsön le a családi megosztást

Az Apple egyszerűen támogatja a családot, ami a Family Sharing-nek köszönhetően is szemmel látható. Ez egy olyan alkalmazás, amely segítségével tartalmat tölthet le, majd elmentheti azt a Family iCloud-ba. Ha a Cloud szolgáltatásba névjegyeket tölt fel és oszt meg, akkor a családtag nyomon tudja követni, vagy meg tudja akadályozni, hogy egy másik eszközről legyen bármi is hozzáadva a Cloudhoz. Ez azt jelenti, hogy az Ön eszköze megjelenik a megosztott eszközök közt, ahol teljes mértékig megfigyelhet és ellenőrizhet másokat.

iPhone Xs Max 64GB ezüst

Tehát amennyiben szigorú határokat szab gyermekének úgy, hogy ajánlatokat tesz számára és hozzáadja őt a Cloudhoz, tudni fogja, hol az Ön helyzete és nem fog továbbjutni. Az alkalmazás azonban nem képes gyermeke alkalmazásainak blokkolásában, tehát kevésbé védi az eszközt. A fentiek szerint manuálisan letilthatja és korlátozhatja a beállításokat.

Kerülje a berendezés veszélyeit

Ha azt észleli, hogy gyermeke egy aljzattal játszik, vagy a szájába nem megfelelő dolgokat tesz, az ellenőrzés nagyon fontos abban, hogy megakadályozza az ehhez hasonló tevékenységeket. Annak ellenére, hogy az Apple termékek biztonságosak és alkalmasak a felhasználásra, vigyázzon az ettől is nagyobb ellenfélre, az elektromosságra.


Kuponok

Alza.hu
Notebook.hu
MobilÁsz.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.