3 tipp, hogyan akadályozzuk meg, hogy kicsússzon a vezeték nélküli fülhallgató a fülünkből

0

A vezeték nélküli fülhallgatók ellepték a világot. Az ismert márkák azon versenyeznek, hogy melyikük dob piacra olyan jobb és kiválóbb minőségű fülhallgatót, amelyet az emberek megkedvelnek majd. Létezik azonban egy olyan probléma, hogy sokaknak egyszerűen kiesnek az ilyen típusú fülhallgatók a füléből.

A mai cikkben három tippet veszünk szemügyre, amelyek megakadályozzák, hogy a vezeték nélküli fülhallgató kiessen a füléből, és élvezhesse a nagyszerű zenehallgatási élményt. 

APW Fülhallgató fekete

Kezdjük néhány statisztikával. Az AirPods felhasználók 65 %-a jelezte, hogy fülhallgató nem esik ki. A felhasználók 35 %-a számolt be arról, hogy a fülhallgatók véletlenül kiestek. 7,06 %-uk jelezte, hogy a fülhallgató gyakran kiesett járás közben.

Még annak ellenére is, hogy kevés személy jelezte, hogy a fülhallgató kiesik, pár tanáccsal szolgálunk Önnek, hogy hogyan tud küzdeni a kiesés ellen.

1. Huzat a fülhallgatóra

A fő oka annak, hogy a fülhallgatók kipotyognak az, hogy felületük túlságosan sima. Emiatt az embernek olyan apró kiegészítőre van szüksége, amely növeli a súrlódást. Erre egyszerű megoldás a szilikon huzat, amely több kivitelben is elérhető.

Samsung Galaxy Buds SM-R170NZWA

Azon felül, hogy a tok segít abban, hogy a fülhallgató jobban tartson, kiválóan védi is a fülhallgatót. A huzatok használatával nem csupán a fülben fognak jobban tartani a fülhallgatók, hanem védve is lesznek a sérülésekkel szemben. Egy ilyen huzat beszerzési ára elég alacsony.

2. Használjon speciális zsinórt

Megtörténhet, hogy a zsinór zavarni fogja Önt, azonban rendkívül biztonságos. Amennyiben kiesik az egyik fülhallgatója, az mindig a nyakában fog lódni. A felhasználók szükség szerint állíthatják be a zsinór hosszát, ami nagy előnynek számít.

Néhányan azonban csodálkozhatnak, hogy miért vásárolnának vezeték nélküli fülhallgatót, ha azt mégis zsinórral látják el. Ez azonban nagyon hatékony módszer, amelynek hála megakadályozhatja, hogy elveszítse a fülből kiesett fülhallgatót.

3. Egyedi házi termékek

Otthon is készíthet csúszásgátló matricákat, amelyeknek hála praktikusabbá varázsolhatja a fülhallgatót. Egy ilyen termék szintén nem fog sokba kerülni, ugyanis otthon fogja azt elkészíteni.

Marshall Minor II Bluetooth Brown

Ez a módszer valóban egyszerű. Ajánlott nem szőtt textilt használni, amelyet ollóval megfelelő méretűre kell vágni, majd a fülhallgató két oldalára kell ragasztani. Nagyon egyszerű és valóban praktikus.

Bár nem néz ki éppen szépen, azonban ha éppen viseli a fülhallgatót, senki sem fogja látni.


Kuponok

Alza.hu
Digiexpert.hu
Muziker.hu

A szerzőről

Mindig is lekötött a modern technika, amiről nemcsak olvasni, de írni is szeretek. Érdekel, hogy mi hogyan működik és hogyan teszi könnyebbé az életünket. A praktikusság mellett a design és a stílus is fontos a számomra.