2018 nyarának illatai parfümbe zárva

0

Az idei nyár is bővelkedik fantasztikus parfüm újdonságokban. Ki ne érezné úgy, hogy szüksége van valami menő illatra, természetesen annak függvényében, hogy épp milyen a saját hangulatunk, vagy milyen irányba szeretnénk terelni azt. Minden esemény, történés, helyszín lehetőség egy-egy új, másféle illat kipróbálására. Hogy melyek ezek?

Mindegyik az alább felsoroltak közül egy cseppnyi nyárral kecsegteti az érzékeket. Legyen az trópusi, mediterrán, vagy másmilyen érzéki telítettséget árasztó parmümszerzemény. Esetleg éppen egy finoman provokáló, erotikus illat, esszenciális élmények begyűjtésére késztetve használóját. Talán épp téged! Ne habozz vesd bele magad a kipróbálásukba most!

Elsőként kezdeném az egyik legnépszerűbbel. A Juliette has a Gun Not a Perfume  Egy rendkívül megosztó kritikákat begyűjtő parfüm, már a neve alapján is különös kételyt ébreszt a kipróbálójában, hiszen aszerint ez valóban más, mint egy egyszerű parfüm. Lényege a minimalizmus és az allergénmentesség. Elképesztően hasonlít az alapjában véve természetes, tiszta és egészséges női bőr illatára, egy kiadós nyári zápor után, mely eláztatja akár a fehérneműnket is. De olyan jó! Tartós, meleg és élő mélységet kölcsönöz a megjelenésünkhöz.

A következő a sorban az Escentric Molecules Molecule 01  A sztárok kedvence ez az unisex parfüm, mely leginkább a bőrünkre permetezve érvényesül, papírra fújva kevésbé, adjunk neki tehát esélyt és időt, míg átitatja a bőrünket és felvéve annak hőjét kifejti egyedi hatását. Érzéki, puha, fás illat, feromonokra emlékeztető hatással. Nem tolakodó, nem hivalkodó, mégis sorra kapjuk majd a dícséreteket, hogy milyen isteni illatunk van. A kísérletezőknek, nyitott érzékekkel megáldott embereknek ajánlott. A márkához hű férfi vásárlók már biztosan beszereztek egy üvegcse Yves Saint Lorent Y-t. A bergamotot, gerániumot, pézsmát, gyömbért, tömjént, cédrust, zsályát, ibolyát is tartalmazó készítmény igazi illatorgia az erre érzékeny urak és természetesen hölgyeik számára. A fás-aromás illat igazi letisztult eleganciával és némi kellemes hűvösséggel ruházza fel viselőjét. Nyáresti vadászatra fel, uraim!

A Giorgo Armani Sí Passione nőies szenvedélyekkel túlfűtött illatkölteménye nevében is kifejező. Vanília és cédrus, rózsa, jázmin, körte és fekete ribizli párát tartalmaz, hogy a végtelen nyár paradicsomkertjében találjunk magunkra viselése közben. Végül, de nem utolsó sorban ismét egy férfias illatra hívnám fel a figyelmet, ez pedig nem más mint a Givenchy Gentleman Only. Határozottan nem unisex, de extrémen merész hajlamú hölgyek is kipróbálhatják, hiszen a nagy múltú, 1974-ben készült, dicsőséges illatkirály leszármazottja. Erőteljes fás illat, tömjén és pézsma alapra helyzve, zöld mandarinnal, szerecsendióval és rózsaborssal fűszerezve. A nyári illatok sorát ebben az esetben az Alexandre. J The Collector Black Musks nevű csodálatos és nagyon tág dimenziókat felölelő kreációjával zárjuk. Talán senkinek sem kell bemutatni a mósusz elképesztő melegséget árasztó esszenciájának erejét. Egyszerre pajzánul könnyed és tüzes illat. Talán nincs is igazi nő, akinek hiányozhatna a fegyvertárából egy ilyen alapdarab. Próbáljátok ki az ajánlatainkat. Legyetek a nyár koronázatlan királyai és királynői!


Kuponok

https://www.kuponkozmosz.hu/eshop/notino-hu

A szerzőről

Gyerekkorom óta imádok írni. Meggyőződésem, hogy a szavak leírva is mágikus erővel hatnak. Szeretem ezt a képességüket megragadni. Ez a hobbim és a munkám.